sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Talviunilta herääminen

Kevätaurinko porottaa sunnuntaipäivän kunniaksi. Lumi on lähes kokonaan sulanut pihalta, ja multasormia alkaa kutiamaan.

Mitä kaikkea jäi mieleen viime syksyltä, että piti tehdä tänä vuonna? Listalla on ainakin toisen kukkapenkin perustaminen/parantaminen, ulkovajan rakentaminen ja kukkalaatikoiden nikkaroiminen parveketerassille.

Tältä piha näyttää tällä hetkellä:


Lunta on vielä hieman, lähinnä paikoissa, jonne aurinko ei porota koko ajan. Lumen alta paljastuu ikivihreät lehdet. Toivottavasti heikommin talvehitvat kasvit ovat myös säilyneet hengissä.


Klematiksen puinen köynnöstuki on tullut tiensä päähän. Se nojaa pahasti ja on melkein kaatua. Uusi tuki pitää hankkia. Haaveilen metallisesta ja nykyistä korkeammasta obeliski-köynnöstuesta.


Katsokaa, kuinka syreenit ovat jo kevätasussaan! Ei kestä kauan niin ovat jo lehdetkin esillä.


Myös vuorikaunokin ensimmäiset lehdet nauttivat auringonpaisteesta maapinnan yläpuolella.

--
Niin, ja onhan meillä tänä kesänä edessä myös talomme lopputarkastus. Käytännössä lopputarkastus koskee ensisijassa pihaa sekä autokatosparveketta - muut talon osista ovat jo tarkistattu jo edellisvuosina.
--

Näissä tunnelmissa Projekteista Isoin -blogi tekee uuden lähdön.  Sisustusblogia meistä ei saa, mutta pääsette viime vuoden tapaan seuraamaan DIY-pihaprojektien etenemistä.

Tervetuloa takaisin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!