torstai 26. maaliskuuta 2015

Spring is here!

Yksi kevään varma merkki on Helsingin messukeskuksessa järjestettävät kevätmessut!

Tänä vuonna kevätmessut järjestetään to-su 26.-29. maalisuuta - itse yritän päästä paikalle perjantaina aamupäivällä. Erityistä tälle vuodelle on myös se, että pääsen osallistumaan messuille ensimmäistä kertaa akreditoituna bloggaajana.


Perinteisesti olen kävellyt läpi koko Puutarha-messualueen, josta olen ostanut sipuleita ja mukuloita tarpeen mukaan, valinnut kotiviljelyksiini sopivia siemeniä, ja lopuksi uloskäynnin kohdalta napannut kainaloon ison nipun tarjouksessa olevia tulpaaneja tuliaiseksi itselleni. Pari vuotta sitten hyödynsin myös Hornborgin messutarjouksen ja ostin kotiin kuljetettavaksi ison säkillisen valkoista pikkukiveä.

Lisäksi messuilta on tarttunut mukaan paljon ideoita ja inspiraatiota, ja sitä toivon myös tänä vuonna.


Entisenä raksabloggaajana olen lisäksi kiertänyt ainakin pikaisesti läpi Oma Koti -messuosion. Talon rakentaminen on edelleen suhteellisen tuoreessa muistissa ja mielestäni on kiva käydä päivittämässä tietoja taloratkaisuihin liittyen. Jokunen vanha tuttu urakoitsijakin on sieltä joskus bongattu ja vaihdettu kuulumisia.Kaikki kuvat ovat lainattu Messukeskukselta ja koskevat viime vuoden Kevätmessuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!