lauantai 12. huhtikuuta 2014

Lasikaiteiden kilpailutus

Kilpailutimme lasikaidetoimittajia vuoden alussa ja päädyimme valitsemaan Rosteri Design Oy:n kumppaniksemme. Ensimmäinen yhteys saatiin jopa niin erikoisella tavalla kuin postilaatikkoomme ilmestyneen ilmaisjakelumainoksen kautta.

Valitsimme Rosteri Designin kolmesta syystä:
  • Kotimainen toimija
  • Nuorehkot aloittelevat yrittäjät
  • Laadukas työnjälki

Jos mahdollista, haluamme tukea kotimaisia yrityksiä. Mutta jos hintaero on merkittävä, joudumme valiltsemaan lompakollemme edullisemman vaihtoehdon ja tilata työ vaikkapa virolaiselta toimijalta.

Toisekseen haluamme erittäin mielellämme tukea nuoria, aloittelevia yrittäjiä. Toki siihen liittyy omat riskinsä, jos vaikkapa referenssejä ei ole laajasti saatavalla, mutta tässä tapauksessa olimme valmiita ottamaan sen riskin. Päätökseen vaikutti merkittävästi toinen yrittäjäperustajista, joka kävi tapaamassa meidät kotonamme ja samalla tutustumassa projektiin - ennen tarjouksen antamista. Kaveri oli erittäin luotettavan ja ennen kaikkea rehdin oloinen.

Laadukas työnjälki on monelle rakentajalle varmasti itsestään selvyys - näin myös meille.

Alkuperäinen hinta, josta lähdimme neuvottelemaan, oli 5 900 euroa. Hinta sisälsi 13,1 metriä lasikaidetta rosteritolppineen sekä viisi kappaletta 1,7 metriä korkeaa tolppaa, joihin kiinnitämme itse valmistamamme puukaide-elementit.

Ote alkuperäisestä tarjouksesta.

Loppupeleissä päädyimme vajaa 20 prosenttia alempaan hintaan, kun kerroin postaavani blogiin hankkeesta kokonaisuudessaan - kuten varmasti olisin tehnyt joka tapauksessa.

Ja mainittakoon vielä, että vaikka kyse onkin tämän blogin ensimmäisestä virallisesta blogiyhteistyöstä, kirjoitan kaikki tekstini ja kommenttini todellisen fiiliksen mukaan. Kaunistelematta.

// Tämä teksti on osa blogiyhteistyötä, jonka puitteissa olen saanut hinta-alennuksen tuotteesta. 
Kirjoitukset ovat kuitenkin täysin omiani ja omiin ajatuksiini perustuvia. //

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!