maanantai 15. huhtikuuta 2013

Terassilämmitin - check!

Stockmannin hulluilla päiväillä oli tarjouksessa terassilämmitin, jonka päätimme hankkia terassikauden alku- ja loppupään lämmikkeeksi.


Kyseessä on siis Landmannin terassilämmittimien perusmalli. Ei mikään tosi nätti, kuten aikoinaan havittelemiani Italfalot, mutta kelpo kapine. Harmaa metalli, korkea ja toivottavasti myös hyvin lämmittävä.

Hinta ei ollut paha, vain 129 euroa, kun normaalihinta esim. Taloon.com nettikaupassa on 179 euroa.

5 kommenttia:

  1. Tuleeko tuo teillä ihan taivasalle vai katon/katoksen alle?

    Itsekin olen moista ajatellut, mutta arveluttaa miten kestää sään armoilla taivasalla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Tomi!

      Tulee periaatteessa taivasalle, mutta olen miettinyt, että pitää hankkia kapineelle suojahuppu: http://www.landmann.fi/tarvikkeet/suojahuput/13151/terassilmmittimen-suojahuppu/ Talveksi sitten tietenkin muualle säilöön :)

      T. Jonna

      Poista
  2. Meillä on ollut tuo jo 3-v rantasaunan terassilla(eli katoksen alla).Tuulisella ilmalla kaipaa hieman seinämää,että lämmöt ei mene tuulen mukana.Tyynellä ilmalla on kyllä ihan mahtava,niinkuin viime viikonloppuna,kun odottelimme sen alla saunan lämpiämistä.Meillä se on ulkona siinä katoksen alla ympäri vuoden,ja hyvänä on pysynyt.On ainakin meidän perheessä kovalla käytöllä,eikä harmita vaikka kaasua kuluu....yllättävän vähän kuitenkin,koska ei sitä useinkaan tarvitse täydellä teholla käyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa! Kiitos palautteestasi Anonyymi. Toisin sanoen uskoisi, että lämmitin kestää hyvin ulkosalla ilman katostakin, jos vaan hupun jaksaa hankkia!

      Poista
  3. Hei anonyymi lisää vielä,että siskon porukoilla lapissa on sama lämmitin ihan taivasalla.Talvella nostavat siihen jätesäkin päälle,koska eivät käytä sitä talvisin,niinkuin me käytetään.Eli siellä lapissakin on ollut pari-kolme vuotta ja edelleen ihan ok peli.
    T. Merja

    VastaaPoista

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!