perjantai 13. heinäkuuta 2012

Kivitöitä vuosimallia 2012

Kivitöitä tehtiin viime syksynä marraskuuhun saakka kuitenkin saamatta ihan kaikkea valmiiksi. Kivet loppuivat kesken, ja lisää tilattiin vasta tänä kesänä.

Toissa päivänä urakka jatkui: syksyllä asentamamme kivikaistaleet kaipasivat täydennystä (olivat nykyisellään liian matalat nurmikkoon ja terassilaudoitukseen nähden). Myös autokatoksen sivussa oleva monttu piti täyttää.

Hieno lopputulos tuli:

Terassi oikealle.

Terassi vasemmalle.

Ulokkeen alla on viemäristön tarkistuskansi. Nurmea siihen
päälle siis ei voinut laittaa, mutta kiviä kylläkin.

Auton kääntöpaikka on rajattu puisella reunuksella.

Kivien menekin arviointi oli haastavaa, ja kiviä jäi yli yhden kokonaisen suursäkin verran. Onko kellään tarvetta mukulakiville kokoluokkaa 50-100 mm? Saa hakea koko säkin pois tai vaikkapa ämpäreittäin, jos tarve ei ole kovin iso! Laita viestiä (projekteistaisoin [ät] gmail.com) niin sovitaan hinnasta!

4 kommenttia:

 1. Voi kuinka kaunista!! :) Meille olisi kivet kelvanneet, harmi vain kun ovat niin kaukana :\

  VastaaPoista
 2. No, mitäs hintaa ajattelit tuosta n.1000kg säkistä pyytää pois haettuna?

  VastaaPoista
 3. Onpa tosi hieno kiveys. Siis oliko yli jäänyt kivi pienempää kuin näissä kuvissa oleva, vai tuliko sinulle kirjoitusvirhe? Eikös kuvissa ole paljon isompaa kiveä?

  VastaaPoista
 4. 1 kpl suursäkki meni jo kaupan naapurustoon, vielä olisi toinen vajaa säkki jäljellä... Omakustannehinta on 100 e/säkki (80 e vajaasta säkistä), tai 4 e per 10 litran ämpäri. Kivien koko on tosiaan tuo 50-100 mm. Isompia kiviä (100-150 mm) näkyy kuvissa tuossa alla. Pikkukiviä käytimme kokonaisuuden "täyttämiseen" ja viimeistelyyn.

  VastaaPoista

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!