lauantai 29. lokakuuta 2011

Lisää ammattilaiskuvia: Yläkerran pesuhuone

Yläkerran pesuhuone on perheen oma pieni keidas. Sinne on mahdutettu pieni poreamme sekä erillinen suihku. Värimaailma on raikas, turkoosin sininen ja tunnelma on rauhallinen.
Lisää kuvia yläkerran pesuhuoneesta voi käydä katsomassa täältä. (Nämä kuvat ole itse ottanut, joten laatu ei ole verrattavissa yllä oleviin kuviin...)

Tuotteet:
Kaakelit: Fiesta 10x10, Option Glossy White 20x40 /Värisilmä
Mosaiikki: GX-41 Blue Mix /Pukkila
Hanat ja suihkut: Oras Cubista -termostaatti, Oras Natura -suhkusetti
Suihkuseinä: VSK60 /Sanka
Poreamme: Rhea 15 /Balteco
Shampookorit ja pyyhetangot: Smedsbo /Bauhaus
Pyyhe: Reilu-kylpypyyhe /Finlayson

3 kommenttia:

 1. Onnistuneita nämä kuvat! :) Pitääpä ottaa näistä kuvista itsekin oppia, miten kannattaa taloaan kuvailla...

  VastaaPoista
 2. Hei! Mielenkiinnosta kyselisin käyttökokemuksia tuosta Baltecon poreammeesta, ollaan mietitty vastaavan hankkimista :) Onko kovin äänekäs kapistus, onko muuten toiminut hyvin?

  VastaaPoista
 3. Hei Anonyymi!

  Kiitos kysymyksestä! Olemme kyllä tyytyväisiä valintaamme. Ei se mielestämme kovin äänekäs ole. Amme on toiminut hyvin. Se on siro ja muutenkin freesin näköinen, ja se sopii kylpyhuoneeseemme hyvin.

  Ainoa miinus Rhea 15 -mallissa on sen koko. Kyllä siinä aikuinen mahtuu ja minulle sen ei isompi tarvitsisikaan olla. Mieheni sanoo, että jaloille tekee vähän tiukkaa pituussuunnassa, mutta menettelee. Silloin aikoinaan mittasimme, ettei tuohon kohtaan mahtuisi isompaa, mutta todellisuudessa olisi mahtunut ainakin yksi ellei jopa kaksi kokoa isompi Rhea-amme. Sille ei nyt kuitenkaan mahda enään mitään - ja siis olemme joka tapauksessa tyytväisiä valintaamme!

  VastaaPoista

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!