tiistai 18. lokakuuta 2011

Behind the scenes

Talossamme on tänään vieraina Värisilmän markkinointipäällikkö ja ammattivalokuvaaja. Projektina heillä on valokuvata käyttämiämme sisustusmateriaaleja Värisilmän omaan käyttöön verkkosivuille ja mahdollisesti tuoteluetteloon.

Minulle luvattiin kuvia myös omaan käyttöön ja ajattelin julkaista niitä blogissani lähiaikoina.

Tässä kuitenkin ensin hieman esimakua päivän touhuihin:
 

Ammattivalokuvaajana, kun on oikeat pelit ja pensselit, on helppo olla. Kuvia voi tiirailla suoraan kannettavan tietokoneen näytöltä, ja siten varmistaa kuvien laatu ja onnistunut lopputulos.

Omat, tässä blogissa julkaistut kuvat kalpenevat ammatilaisen kuvien vieressä...

2 kommenttia:

 1. Pienillä kikoilla saa paljon aikaan. Sommittelu ja eri elementtien asemointi kuvassa merkitsee tietysti paljon, mutta ihan pelkästään säätmällä kuvan valkotasapainon kohdilleen kuvat näyttävät paljon paremmilta. Jää pois keinovalon punertavuus ja kuvasta tulee luonnollisemman näköinen. Maksulliset softat tietysti helpottaa hommaa, mutta ilmaisiakin vaihtoehtoja löytyy.

  Ja kuten tuossa esimerkkikuvassakin - kuvakulma kannattaa miettiä ennen kuvan ottamista. Pudota alas tai nouse ylös - silmien tasolta otettu kuva jää monesti tylsäksi.

  Mukavia kuvaushetkiä!
  Harrastelijakuvaaja Otto./Osmankäämi

  VastaaPoista
 2. Upea juttu, ja varmasti mielenkiintoista teillekin päästä näkemään oma koti ammattivalokuvaajan silmin. Innolla odotan kuvia! Jo tuo kuva kylpyhuoneesta/saunasta on niin kaunis.

  VastaaPoista

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!