tiistai 16. elokuuta 2011

Huhhuh!

Voihan vitalis, että oli mukavat juhlat lauantaina. Myös senkin takia, että saimme asunnon vihdoin siivottua katosta lattiaan. Myönnän, että jokunen pussi sekalaista tavaraa tuli lopuksi ängettyä eri kaappeihin, mutta aika hienosti saimme kuitenkin kaikki asiat kondikseen.

Vieraita oli päivän aikana peräti 50 - onneksi sää suosi ja saimme terassin hyvään käyttöön. Anoppi oli väkertänyt aivan mahtavan näköiset voileipäkakut ja itse innostuin leipomaan sekä sämpylää että pullaa. Vieraiden tuomien omien grillieväiden lisukkeeksi tarjosimme raikasta, mintulla ja sitruunamehulla höystettyä bulgursalaattia. Kiitokset siis kaikille talon käyttöönottojuhlien osallistumisesta!

Kuvia en omista juhlista saanut otettua ja ehkä hyvä niin, niin sain nautittua päivästä ja ystävien läsnäolosta paremmin.

Tänään työt jatkuvat sekä sisätiloissa että pihalla. Sisällä tehdään vielä viimeisiä viimeistelytöitä (listoja, korjausmaalauksia jne.) ja ulkona aloitettiin tukimuurin tekeminen.

Kohta pääsemme nauttimaan omasta talostamme ihan itse, ilman erilaisia työmiehiä ympärillämme!

4 kommenttia:

 1. Kiva, että teillä oli hienot juhlat! Tekee hyvää välillä vähän rentoilla, niin sitten taas jaksaa "painaa" hommien parissa. Teillä on niin mahtavassa mallissa kaikki, et kateeks käy... Nimim. "ikuisuusurakka maalaus kesken"

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia Johanna. Lohdutukseksi voin kertoa, ettei meilläkään läheskään kaikki ole ollut mallillaan projektin aikana. Mutta kyllä nyt näkyy jo valoa tunnelin päässä - näin teilläkin jossakin vaiheessa. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 3. Oi, täällä haikeudella luetaan teidän käyttöönottojuhlista; itsellämme projekti on vasta alkamassa... Meidän rakennusprojektiin voi tutustua http://villahelminauha.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Kiitos linkistä blogiisi Sammakkoprinssi. Lisäsin blogisi blogilistaani.

  Ja tsemppiä projektin alkuun! Tiedän niiiiin, mistä on kysymys ja miltä tuntuu lukea valmiiden talojen tarinoita, kun itse vasta on lähtökuopissa... Kyllä siitä hyvä tulee :)

  VastaaPoista

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!