sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Tyynyostoksilla

Mielestäni Finlaysonin slogan on aika osuva: "Maailman ja ihmisen väliin tarvitaan jotain pehmeää".

Tietenkin sohva on jo entuudestaan pehmeä, mutta se ei ole mitään, ellei sohvalla ole pari koristetyynyä. Sama pätee sänkyyn. Jos makuuhuone ja huonekalut ovat muodoltaan kovin kulmikkaat, kuten meillä, makuuhuoneesta tulee kylmä. Sängyn päälle tarvitaan siis myös koristetyyny, tai kaksi, pehmentämään ulkonäköä ja lisäämään kodikkuutta. Ainakin minun mielestä.

H&M Home:sta tein pari heräteostosta, joista toisen esittelin jo ohimennen blogissani. Sohvan "Sel de Mer" -koristyynyn kaveriksi hankin kaksi kappaletta Finlaysonin valkoista Kino-koristetyynyä. Tulos näyttää tällä hetkellä tältä:

Projektorikin on vihdoin saatu paikoilleen!

Huomaa valkoisen Kino-tyynyn tikattu kuosi.
Kokonaisuutta kruunaa 1-2 värillistä koristetyynyä, jotka hankin sävy sävyyn sohvan eteen tulevan maton kanssa. Tiedän jo, minkälaisen maton haluaisin - se pitäisi "vaan" käydä hakemassa.

Makuuhuoneessa halusin korostaa tapetin upeaa viininpunaista väriä ja siksi yksi tyyny onkin juuri viininpunainen. Kaksi muuta ovat hopeisia tapetin kuvion mukaisesti. Suklaanruskea päiväpeite on hankittu Ikeasta, ja päiväpeitteen mukana tuli kaksi samasta kankaasta tehtyä koristetyynyä.


Huoneeseen tulee vielä kaksi valkoista karvamattoa, yki kummallekin puolelle sänkyä, joten huoneen kokonaisväritys vaalenee hiukan. Pitäisi vaan ehtiä viedä matot pesulaan.

Kauheasti on asioita, joita pitäisi ja pitäisi... Aika ei riitä... Nyt pitäisi mennä ölyämään terassituolit ja -pöytä, eikä postata uusia kirjoituksia blogiin. Huoh, loppuuko tämä asioiden fiksailu ikinä?

4 kommenttia:

 1. Hieno sohva. Mistä se on hankittu?? Haluaisin samantyylinen (ja värinen) ilman sitä divaani osuutta, kun sellainen ei tule mahtumaan meidän taloon.

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä - tyynyjä olla pitää, vaikka Harri tuppaa valittamaan, ettei mahdu sohvalle istumaan kun se on täynnä tyynyjä (tällä hetkellä vain kaksi!)

  Tuo teidän oh:n valaisin. Muistelen, että kirjoitit siitä joskus, mutta en nyt löydä kirjoitusta... kerrotko vähän lisää siitä, näyttää nimittäin mielenkiintoiselta. Erityisesti kiinnostaa johdon pituus eli mikä on valaisimen etäisyys katosta? Korkeaa olohuonetta sisutaessa tulee aina väistämättä vastaan ongelma liittyen johtojen ym. pituuteen.

  VastaaPoista
 3. Kaunista ja harmonista. Ihastuttava jakkara, vai pieni pöytäkö se on? Anyway, aivan supersöpö.

  VastaaPoista
 4. @Jessica: Sohva on Iskusta ja malli Lakeus. Saamieni tietojen mukaan sohvan valmistus tosin lopetettiin viime talvena. Onneksi olimme ostaneet omamme jo syksyllä siten, että tarvitsi enää tilata kotiinkuljetus muutopäivänä kesäkuussa :)

  @Kristina: Valaisin on Bilumenin ja malli Astrislim. Meilläkin ko. paikassa erittäin korkea katto ja johdon minimipituus oli pakko olla 3,5 metriä. Tämän valaisimen johto on 4 metriä. Valaisimen tilasin suoraan Italiasta nettikaupan kautta reilulla 600 eurolla. Livenä sitä voi käydä katsomassa Helsingissä Fredalla olevasta Zarro-sisustusliikkeestä. Sieltä ostettuna valaisimen hinta oli muistaaksen noin 900 euroa. Aikaisempi kirjoitus aiheesta löytyy täältä: http://projekteistaisoin.blogspot.com/2011/03/uusi-valaisin-ehdokas.html

  @Musta peltikatto: Kiitokset kehuista :) Jakkara on vanha löydös Kasvihuoneilmiö-nimisestä liikkeesta Turun moottoritien varrella muistaakseni suurin piirtein Salon kohdilla.

  VastaaPoista

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!