sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Rappauksen neljäs päivä, viidentenä on jo valmista

Virolainen rappariporukka on kyllä näyttänyt kytensä. Työn piti alunperin olla valmis tulevan viikon keskiviikkona iltaan mennessä, mutta porukka on tiivistänyt tahtia ja rappaus onkin valmis jo tänään!

Lauantaina suurin osa työstä saatii jo tehtyä. Illalla otettiin jo pois osasta ikkunoista muovisuojat ja puutuvia räystäitä asennettiin.

Iltapäivällä talon takapihan kohdalla viilailtiin smyygejä.

Etupihan seinä on tässä kuvassa jo puoliksi rapattu.
Sunnuntaille jäi jäljelle enää saunaosaston pihanpuoleinen rappaus, sokkelin maalaus, kattorajan pieneläinsuojien asennus ja puuttuvien ulkopeltien asennus. Virolaispojat aikovat kuulemma lähteä lomalle kello 15 eli siihen mennessä talomme on valmis.

Telineet jätetään meidän pyynnöstä talon ympärille koko ensi viikoksi. Siinä ajassa pitäisi saada hankalat yläikkunat pestyä ja tv-antenni asennettua.

3 kommenttia:

 1. Hei! Olen seurannut mielenkiinnolla blogiasi. Onko talonne väri keltainen vai valkoinen? Minkä valmistajan tuotteilla rappaus tehtiin ja millä sävyllä?

  VastaaPoista
 2. Hei KP,

  Kiva, että olet jaksanut seurata kommelluksiamme :)

  Tasoitus ja rapaustuotteet ovat Mira 5300 ja Mira 5335 sekä Ejot-verkot. Väri on keltaiseen taittuva vaalea beige, Fescon 850. Työ tehtiin käsihieronnalla.

  Myös sokkeli pinnoitetaan saman urakan yhteydessä ja siihen käytetään samoja tuotteita paitsi väri, joka on harmaa Fescon 205.

  Kuvia lopputuloksesta seuraa ensi viikolla, kun olemme saanet telineet pois talon ympäriltä!

  VastaaPoista
 3. Oi vaude, harvoin käy näin päin... Tai sanotaanko ettei meillä ainakaan kertaakaan tämän rakentamisen aikana! Iloinen teidän puolesta!

  VastaaPoista

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!