torstai 28. heinäkuuta 2011

Meidän terassilla voi jo istua!

Torstai aamu aloitettiin terassiraksalla klo 8. Miehet jäviät raksatöihin, kun lähdin omiin konttoritöihin. Edellisiltana oltiin päästy jo niin pitkälle, että vain ulkonurkan aluspuut puuttuivat enään.

Tilanne aamulla klo 8.
Tullessani kotiin kaksitoista tuntia myöhemmin terassikalusteet olivat jo haettu terassille!

Meidän terassilla voi jo istua!
No, ihan näin ruusuinen terassinrakennustarinamme ei ole, eivätkä pojat ihan noin nopeita ole. Kyllähän ne kaksi tuolia ja pieni pöytä siihen mahtuu, mutta sitten terassin reuna tulee vastaan - vielä.

Näin pitkälle päästiin torstaina...
...pöytä ja kaksi tuolia mahtuu siihen juuri ja juuri...
...mutta aika iso savotta on vielä edessä.
Tässä vielä tyylinäyte poikien tekosista. Ovat kyllä mielestäni erittäin näppäriä - tykkään!

Terassipuut ovat sahattu samaan pyöreään muotoon kuin musta sadevesikaukalo (tai mikä sen nimi nyt onkaan - ymmärrätte, mitä tarkoitan).
Myös tuulettuvan alapohjan venttiilit ovat saneet pyreänmuotoisen terassilaudoituksen ympärilleen. Mielestäni oikein siistin näköistä!
Myös saunassa on paiskittu töitä ahkerasti tänään ja eilen. Paitsi, että alakerran wc:n, pesuhuoneen ja itse saunan lattia on nyt kokonaan laatoitettu kaikki pienimmätkin kolot mukaan lukien, myös puolikorkea saunaseinä on laatoitettu. Saumaukset puuttuvat enää sekä jokunen hassu pieni valkoinen laatta lattiarajasta.

Sauna torstai-iltana.
Ensi viikon maanantaina putkari tulee paikalle ja aloittaa vesikalusteiden asennuksen. Myös saunalasit pitäisivät valmistua elokuun ensimmäisellä viikolla. Jepujee!

2 kommenttia:

  1. Hyvälle näyttää! Ja helpottaa kummasti työntekoakin, kun saa hetkisen levähtää istuen! :) Tässä olisikin meille projektia ensi kesäksi - tai seuraavaksi. Ehdin jo haaveilla remonttivapaasta ensi kesästä, mutta miehen terassisuunnitelmat ovat jo kovalla vauhdilla etenemässä...

    VastaaPoista
  2. Saara: Meilläkin jää väistämättä puutarha ensi vuodella - en sitä millään ehdi saada tehtyä tai luultavasti edes aloitettua tämän vuoden puolella... Ja muutenkin tuntuu siltä, että okt-talossa asuminen tarkoittaa sitä, ettei projektit koskaan lopu.

    VastaaPoista

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!