maanantai 20. kesäkuuta 2011

Puolimaraton ohi

Muutto on takana ja loppuviikko menikin kodin siivoamiseen ja muuttolaatikoiden purkamiseen. Vuokra-asunnon vuokrasuhteen loppuminen tuli liiankin nopeasti vastaan emmekä ehtineet siivota asunnossa kunnolla ennen muuttokuorman saapumista.

Täytyy muuten tähän väliin kehua palkkaamamme muuttoliikettä JY-PI:ä. Toimi aivan loistavasti, oli nopea ja edullinen. Palkkaisimme heidät uudestaan milloin tahansa. (Vaikka toivottavasti uusi muuttoja ei ihan lähivuosina ole tulossa...)

Sen verran kiirettä on ollut myös miehelläkin, että hänen puolimaratoniin valmistautuminen meni hieman plörinäksi. Tästä huolimatta hän juoksi lauantaina Forssan Suvi-illassa kuuluisat 21,0975 kilometriä omaan ennätysaikaan.

Sininen paita numero 2203.
Kuva: Johanna Kuusi
Lauantaina illalla tulessamme takaisin kotiin huomasimme, että kaivurimies oli ahkeroinut tontillamme koko päivän. Puistoon viettävä takapiha on nyt multaa ja terassia vaille valmis ja etupuoltakin on duunailtu hyvään vaiheeseen. Seuraavaksi pitäisi tilata muurikivet, joista tehdään puolen metrin korkuinen penger naapureiden tonttirajojen lähistölle.

Sunnuntaina kävimme ostoksilla Ikeassa ja Bauhausissa. Kaikkea pientä sälää kuten pyyhekoukkuja sitä tarvitsee, ja kyllä niihin saa mukavasta rahaakin kulumaan... Mies osti itselleen myös elämänsä ensimmäisen oman kunnon porakoneen. Kai sitä omakotitaloasuja tarvitsee.

Juhannusviikko menee paikkoja siivotessa ja laatikoita purkeassa. Toivottavasti kameran lauturikin löytyy pian, että saan kuvia blogiin.

4 kommenttia:

 1. Paljon onnea!! Perässä tullaan, ensi viikolla muutetaan.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Harri ja Onneli.

  Ja Onnelille vielä tsempit omaan muuttoon! Jännää!

  Ps. Kameran akkulaturikin löytyi vihdoin, joten kuvia asunnosta on luvassa myöhemmin illalla tai viimeistään huomenna!

  VastaaPoista
 3. Onnea uuteen kotiin, kuvia kovasti jo odotellaan

  VastaaPoista

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!