perjantai 3. kesäkuuta 2011

Hiljaiseloa ja odottelua

Mieli on ollut maassa eikä blogin päivittämiseen ole ollut intoa. Raksallekaan ei ole tehnyt mieli mennä, mitä ihmettelen suuresti.

Tänään tähän aikaan meidän tuli jo asua siellä, meidän uudessa kodissa. Mieskin oli ottanut tätä päivää varten vapaata töistä, eikä hän enään saanut vapaata peruutettua, kun muutto peruuntui. Hänellä on siis ollut muuttovapaata tänään, eikä uutta muuttovapaata heru sitten kun uusi muuttopäivä on tiedossa...

No, pitää yrittää katsoa asioita positiivisesta näkökulmasta. Vaikkakin sisätyöt ovat vielä jokseenkin kesken, edistystäkin on tapahtunut ja muutto lähestyy. Yläkerran pesuhuone on viimeistä silausta vaille valmis ja Nilanin poistoilmalämpöpumppua (PILP) säädetään parhaillaan. Muilta osin viimeiset tekemiset ovatkin lähinnä kosmeettista korjailua.

Huomenna olemme menossa tontille siivouspuuhiin. Roskalava haetaan pois maanantaina eikä meillä ole tarkoitusta ottaa lavaa tontille seisomaan enään. Lavalle on siis nyt heitettävä kaikki viimeisetkin roskat.

Huomasimme jokunen päivä sitten, että joku muukin on surutta käyttänyt lavaamme hyväksi heittämällä sinne omat roskansa. Jonkun vanha matto siellä on sekä kartonkilaatikoita. Olisihan se ihan mukavaa, jos kysyttäisiin lupaa... mehän ne roskamaksut lavan tyhjennyksestä maksetaan... Suunnittelin jo asentavani sinne kameran, jolla saisimme tietää, kuka roisto on.

Yläkerran neljä ovikynnystä aion työstää sunnuntaina. Haluan, että kynnykset ovat samanväriset kuin parketti, mutta niin tummaa kynnystä ei myydä ainakaan missään rautakaupassa. Olen jo ostanut kynnykset, jotka viikonlopun aikana on tarkoitus hioa hiekkapaperilla ja sen jälkeen lakata sävytetyllä lakalla. Eivätköhän niistä ihan hienot tule.

Uutta kuvamateriaalia raksalta ei ole, koska ei ole tehnyt mieli kuvata. Lupaan korjata asian ensi viikon aikana. Promise.

3 kommenttia:

  1. Voi että, kovasti jaksuja sinne! Meilläkin tuntuu kovin kaukaiselta uuteen kotiin pääseminen vaikka muuttotarkastus on kahden viikon päästä. Kaikessa pitää näin loppuvaiheessa olla jotain häikkää. Mulla myös kynnystuunaus edessä viikonloppuna, mä hion ja vaalennan tammiset kynnykset.

    VastaaPoista
  2. Kiitos jaksuista! Kyllä täällä mieli on jo paremmalla tolalla tänään, kun aurinko porottaa ja ympärillä olevat ihmiset ovat hyvällä tuulella koulujen päätyttyä. Raksallakin käytiin juuri siivoamassa eikä siellä kamalasti enään ole tehtävää/korjattavaa jäljellä...

    VastaaPoista
  3. Voi ei, koittakaa jaksaa! tylsää, kun hommat venyy, mutta kyllä se muuttoäoivä sieltä pian tulee! Toi on törkeetä, että joku vie romujansa teidän lavalle!!!! Miks teidän pitäis maksaa jonkun muiden romujen poisviemisestä???

    VastaaPoista

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!