maanantai 23. toukokuuta 2011

Valkoinen keittötaso kivikomposiitista saapui - ja unelmat täyttyivät

Keittiön kivikomposiittitaso tuotiin tontille viime viikolla perjantaina ja se on vain niin hienon näköinen. Maksoihan se maltaita laminaattiin tai jopa puuhun verrattuna, mutta nyt, kun näen sen ja voin tunnustella sitä omin käsin, tiedän tehneeni oikean päätöksen. Taso on ehdottomasti rahansa arvoinen.

Appiukko vitsaili, että olemmeko tilanneet hautakiven (auton kyljessä oli teksti "Sisustuskivet, rakennuskivet ja hautakivet"). No ei sentään! Tässä tulee Loimaan Kiveltä tilaamamme keittiötaso!
Painoa tuolla lastilla oli noin 280 kg.
Keittiöallas on kiinnitetty tasoon altapäin valmiiksi..
Valkoista pintaa... On muuten niin sileä käden alla.
Keittiötasot painoivat yhteensä vajaat 300 kiloa ja sitä kannettiin sisälle neljän miehen voimin. Kaikki meni hyvin eikä tasot tai seinät saaneet kolhuja. Kohta puolin taso olikin jo paikoillaan. Viimeinen kiinnitys liimalla on vielä tekemättä.

Tuolta pahvien alta se pilkottaa...
Eikö olekin hieno? Me like.

3 kommenttia:

  1. Kaunis on ja olen kirjoituksesi jälkeen entistäkin tyytyväisempi, että päädyimme samaan valintaan. Tosin joudun odottelemaan sen saapumista vielä ainakin pari kuukautta. Tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Hei! Hieno on :) Vertasitteko hintoja esim. Diapolin tai Hansakiven kanssa? Meinaan, että tuliko paljon kalliimmaksi ottaa Suomesta? Meillekin on tulossa samanlainen taso, luultavimmin Diapolilta.

    VastaaPoista

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!