perjantai 8. huhtikuuta 2011

Meillä on ulko-ovet!

Domuksesta soittelivat ja kysyivät, mikä ulko-oviemme asennuksen laita on, kun heiltä ei löydy kirjausta siitä, että ne olisivat asennettu. Kirjaukset pitävät paikkansa, koska ovet ovat edelleen tontilla samassa valkoisessa paketissa, missä ne tuotiin tontille tammikuun lopussa.

Soittajan mukaan heillä olisi lähistöllä asennusporukka, joka sai edellisen keikan valmiiksi etuajassa. He voisivat tulla meille asennushommiin vaikka heti. Sopihan se meille ja nyt meillä on ulko-ovet pääovea lukuunottamatta asennettuna.

Teknisen tilan tuplaoven asennus käynnissä.
Kyllä tuo tumman harmaa ovi sopii taloomme. Kokonaisuutta kruunaa vaalea, hiekanvärinen rappaus, joka saadaan toivottavasti tehtyä kesän loppuun mennessä.
Saunan pesuhuoneen ovi johtaa suoraan terassille.
Raollaan oleva ovi kutsuu saunojat vilvoittelemaan rauhalliselle takapihalle.
Ainoa pieni miinus oli teknisen tilan ovesta löytynyt maalivirhe. Asentajat huomasivat asian ja merkitsivät tiedon papereihinsa. Joko ovi maalataan Kaskipuun toimesta uudestaan paikan päällä tai sitten tilalle vaihdetaan kokonaan uusi ovi kesän aikana. Asiallista palvelua - pitää vain seurata asiaa ja varmistaa, että vika tulee korjattua.

Teknisen tilan oikeanpuoleinen ovipuoliskon maalipinta on kuprulla. Virhe korjataan kesän aikana.
Pääovi asennetaan sitten ihan viimeisenä ennen talon luovutusta.

1 kommentti:

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!