lauantai 5. maaliskuuta 2011

Alakerran lattiavalu miltei valmis

Perjantaina kävimme talolla katsomassa torstain lattiavalun tulosta. Suurimmilta osin lattia oli erittäin sileä ja "lattiamainen". Märkätiloissa oli tietenkin tehty kaadot ja ne olivat hieman kuhmuraiset.

Ilmeisesti betonia ei ollut riittänyt ihan loppuun saakka, koska eteisessä oli noin neliömetrin kokoinen kolo, joka oli vielä valamatta. Uutta kuormaa ei kannata tuoda tuota varten, joten eteisen puuttuva neliö paikataan ensi viikon lopussa, jolloin yläkerran lattiavalua on kaavailtu.

Kuvasaldo alakerran lattiasta:

Tuommoisella härpäkkeellä lattia liipataan. Kuvaajan selän taakse jää eteinen. Kaukana edessä on keittö, oikealla on ruokailutila ja kuvan ulkopuolelle oikealle jää olohuone.
Kuva ruokailutilasta eteisen suuntaan.
Kuva olohuoneesta ruokailutilan (oikealla) ja keittön suuntaan (keskellä).
Liippakoneen terät - näyttävät tejokkailta.

Ai niin. Alaslaskujen kattomateriaali on päätetty ja sovittu urakoitsijan kanssa! Valinta osui kipsilvyyn - eli suurkiitos kommentoijille, koska tuolta se ehdotus tulikin :)

5 kommenttia:

 1. Se "silitytys" vehe on koneliippa tekee nopeammin ja pareman jäljen kuin mies polvillaan

  VastaaPoista
 2. Hyvä huomautus, Antero. En todellakaan tiennyt minkä niminen vehje on, mutta nyt tiedän - korjaampa myös tekstiin.

  VastaaPoista
 3. Kipsilevy oli hyvä valinta :-) uskoisin että tulette pitämään lopputuloksesta

  VastaaPoista
 4. Varmasti. Urakoitsija oli koko ajan puhunut kattopaneelista ja siksi en itse ollut tullut ajatelleeksikaan mahdollisuutta valita kipsilevyä. Mutta ehdottomasti meidän taloon ja mieltymyksiin kipsilevy on paras valinta :)

  VastaaPoista
 5. Eikö sitä betonin menekkiä olisi kannattanut laskea tarkemmin? Kyllä ammattimies tekee ihan yhtälaisen jäljen kuin toi helikopterikin. Märkätilojen kaadotkin tulee käsin paremmin.

  VastaaPoista

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!