perjantai 12. marraskuuta 2010

Runkotarkastus sekä sähkö- ja LVI-palaveria tontilla

Perjantaiksi klo 8.15 oli sovittu runkokatselmus viranomaisten kanssa. 45 minuuttia ennen tapaamista katselmus kuitenkin peruutettiin, koska vastaava ei ollut saanut kaikkea paperityötä valmiiksi. Lähdimme siitä huolimatta tontille ja hyvä niin, koska rakennusvalvonnan tarkastajakin oli päättänyt tulla peruutuksesta huolimatta.

Tarkastaja katsoi rungon läpi eikä hänellä ollut siihen kauheasti huomautettavaa. Hormin aukko lattiassa ja katossa oli ehkä hieman tiukka, mutta siporexia saa onneksi helposti muokattua sahalla.

Olin sopinut tontille tehokkaan kokoussuman aamupäivälle: Runkokatselmus klo 8.15, sähköurakoitsijan tapaaminen klo 10 ja LVI-urakoitsijan tapaaminen klo 10.30

Klo 10 tapasinkin sähköurakoitsijan. Käytiin läpi sähkösuunnitelmat ja sovittiin, että tekevät ensin katon alle tulevat sähköt, että saamme vesikaton sen jälkeen päälle. Käytännössä kyse on vain kahdesta kattovalaisimesta, jotka tulevat suoraan kattoon kiinni. Loput saadan kiinnitettyä alaslaskuun ja ne sähköt pystyy vetämään myöhemmin.

Seuraavaksi tontille saapui LVI-urakoitsija ja heidän kanssaan sovittiin samoista asioista. Ensin katon alle tulevat ilmastointiputket ja sitten vasta loput.

Aikataulullisesti tämä tarkoittaa, että saamme tiilet katolle vasta ensi viikon loppupuolella ja nosturi saadaan alta pois sitä seuraavan viikon alussa. Näin se maaurakan aloitus siirtyy taas...

Lopuksi mukava uutinen: Sain juuri päivitetyn valmiusastetodistuksen ja se pompsahti kertaheitolle 16 prosentista 42 prosenttiin! Harmaa päivä piristyi kummasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!