torstai 18. marraskuuta 2010

Lumi tuli etelään

Niin se talvi alkoi etelässä pk-seudullakin. Kun aamulla heräsimme lunta oli tullut jo 10 cm ja lisää tupruttelee taivaalta edelleen.


Tänään oli tarkoitus nostaa tiilet katolle. Voihan sen vielä tehdä, mutta kuten kattomies sanoi "mieluummin vaikka sataisi vettä lumen sijasta niin olisi parempi".

Säätiedotuksen mukaan lumisade loppuu iltapäivällä. Tiilet saadaan katolle siis iltapäivällä tai viimeistään huomenna aikaisin aamulla. Huomenna aamupäivän aikana nosturi puretaan pois.

Tänään aamupäivän aikana tapaan myös maaurakoitsijan. Tarkoituksena on vihdoin käydä maaurakka läpi, jotta maaurakoitsija voi aloittaa työt maanantaina. Ensimmäisenä tehtävänä on saada viemärit ja sähköt kaivettua maan alle. Onneksi routaa ei vielä ole vaikka lumi onkin peittänyt maan.

Kuvat appivanhempien pihalta.

1 kommentti:

  1. Meilläkin kaivetaan salaojia tänään ja pikkusen hirvittää tuo keli- mutta eipä se haittaa, koska routaa ei onneksi vielä oo! Nuo kuvat on mahtavia!!! Oikein jouluisia... Tulee ihan vähän jo joulufiilis. Ei vielä oikein osaa suhtautua tulevaan jouluun... No, kaipa se sieltä sit tulee pikku hiljaa.

    VastaaPoista

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!