lauantai 28. elokuuta 2010

Paalutusta siirretty 2 vkoa

Paalutus on nyt siirretty kahdella viikolla viikolle 37. Periaatteessa saisimme kyllä paaluttaa, mutta koska korko on vielä auki se ei kannata. Jos emme saisikaan lupaa nostaa korkoa hakemamme 300 mm, joutuisimme sahaamaan paalut uudemman kerran oikean korkuisiksi ja murskepedin alentaminen saman verran olisi hankalaa paalujen sojottaessa ylös murskepedistä.

Toisaalta paaluttaminen ei myöskään aikatulullisesti edistäisi asiaamme, koska emme kuitenkaan pääse anturoita asentamaan ennen kuin korko on määritelty ja suorittamamme vakuus rakennustöiden jatkamiseki on hyväksytty.

Murskepeti lauantaina.

Työmaalla murskepetiä on tehty viikon aikana. Monttua on täytetty ja petiä täräytetty ja täytetty vielä vähän lisää. Nyt odotetaan vaan korkopäätöstä, jotta saadan peti oikealle korkeudelle ennen paalutusta.

Ilmoitimme aikataulusta myös Jämerälle. Sovittiin, että Jämerän asennusporukan tiiminvetäjä käy katsomassa tontin ja on yhteydessä maaurakoitsijaan sopiakseen, mitä alustalle tarvitsee vielä tehdä ennen asennusta. Lähinnä siis, että tarvitseeko sitä tuke jostakin kohtaa lisää jne.

Kaiken kaikkiaan projektimme on nyt peräti 3 kuukautta myöhässä alkuperäisestä aikataulusta. Harmittaa.

3 kommenttia:

 1. Varmasti harmittaa, varsinkin kun talvi painaa uhkaavasti päälle. Toivotaan pitkää ja lämmintä syksyä :)

  VastaaPoista
 2. Voi harmi!

  Toivottavasti vastoinkäymiset olisivat kohdaltanne tässä. Tsemppiä projektiin joka tapauksessa :)

  t. JohannaHL

  VastaaPoista
 3. Terve!

  Vihdoin ehtii vähän muidenkin tekemisiä seurata. Harmittavan paljon teillä tosiaan on ollut kaikenlaisia takaiskuja. Toivottavasti loppu sujuu kuin tanssi.

  Toisaalta jännittää että koska takaiskut alkavat meillä *koputtaa puuta*

  P.S. Liima vihdoin testattu ja hyväksi havaittu, kiitos vielä kerran!

  VastaaPoista

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!