sunnuntai 22. elokuuta 2010

Mursketta ja paalutusta

Rakennusvalvonnan jaoskokouksen jälkeen olemme vihdoin saaneet asioita tapahtumaan.

Kuorma-autot ovat tuoneet mursketta pihallemme ja kaivuri on murskekasoja tasoitellut. Kaupungin puiston puoleinen työmaa-aikainen ajoliuska on edelleen kovin pehmeä, ja ensimmäisen murskelastin tuonut kuorma-auto jäikin melkein siihen kiinni.

Viimeinen lasti mursketta kumottiin työmaa-aikaiselle luiskalle. Vastaleikattu kangas on jo levitetty montun viereen. Monttuun levitettävä tukiverkko näkyy kuvan oikeassa alakulmassa.

Perjantaina tontilla leikattiin kangas sekä verkko, jotka on tarkoitus laittaa monttuun saven ja murskeen väliin. Kangas ja verkko asennetaan maanantaina ja sen jälkeen lapioidaan murske päälle.

Sade on jättänyt monttuun hienot lätäköt ja ne olisi saatava pois pumpattua ennen kankaan ja murskeen asentamista. Yritimme vielä perjantaina avata asiakastiliä lähistöllä olevaan Ramirentiin, mutta se ei tietenkään onnistunut puhelimitse eikä me ehditty Konalan toimipisteeseen ennen sen sulkemista klo 16.30. Maanantaina sieltä on tarkoitus hakea pumppu ja letku, joilla saadaan montussa oleva vesi pois.

Alun perin keskiviikoksi tilattu paalutus siirrettiin puolella viikolla elokuun viimeiselle maanantaille. Näin ollen maaurakoitsija saa rauhassa täyttää kuoppaa ja valmistella ajoliuskaa ennen kuin paaluttaja valtaa työmaan päiväksi. Paalutuksen jälkeen työmaa avataan Jämerän porukoille. Jämerän porukka vastaa anturoiden tekemisestä ja taloharkkojen asentamisesta.

2 kommenttia:

 1. Kuinka paljon etukäteen tilasitte paalutuksen (en enää muista oliko siitä blogissa mainintaa)?

  On teillä haastava maaperä, ja etenkin tuo alhainen asema tuo omat haasteensa. Mutta nythän teillä ollaan jo hyvässä vauhdissa!

  VastaaPoista
 2. Paalutustarjouksia pyytelin noin kuukausi sitten, jolloin saimme vastaukseksi noin 2/3, ettei tuolla aikataululla pysty. Kesähän on heidän sesonkiaikaa, ja heinäkuussa myytiin käytännössä syyskuuta.

  Pari hyvää tärppiä kuitenkin tuli, joista toinen Suomen Runkopalvelu, jonka kanssa teimme diilin. Silloin puhuttiin alustavasti viikosta 32, ja sitä on siis nyt jo lykätty viikkoon 35.

  Hitaasti tämä projekti etenee, mutta suunta on oikea :)

  VastaaPoista

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!