sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Tulikiven uusi Ksenia-takka

Takan valinta on vihdoin loppumetreillä. Tiedämme haluavamme hierontapintaisen pelkistetyn kaksipuoleisen takan. Kaksipuoleisia takkoja ei markkinoilla kovin paljon ole, ellei teetä semmoista mittatilauksena. Yhden tämmöisen tarjouksen saimme Uunisepiltä, ja sen tarjouksen hinta oli hormeineen peräti 10 000 euroa. Todella kallis.

Käytännössä Uunisepillä ei ole valmista tehdasmallia, joka olisi kaksipuoleinen, joten kaksipuoleisen takan teettämisen hinta on 1,5 kertainen yksipuoleisen normaalin takan hintaan verrattuna.

Sitten löysimme Tulikiven vuoden vaihteessa markkinoille tulleen Ksenia-takan. Se on juuri semmoinen, mitä olemme etsineet ja lisäksi se tulee kaksipuoleisena suoraan tehdaslinjalta.

Tulikiven Ksenia-takka

Helsingin Sanomissa tällä viikolla julkaistun mainoksen mukaan 1500 mm korkean takan hinta on 3 650 euroa sisältäen asennuksen. Lisähintaa tulee rahdista ja hormista.

Tarkan hintatarjouksen saamme maanantaina. Arvioimme, että tarjous on puolet Uuniseppien tarjouksesta.

5 kommenttia:

 1. Tämä on todellakin mahtavan näköinen takka! Tuo luukku on ihanan iso ja näyttävä, tuli näkyy mahtavasti. Käytiin Rakennusmessuilla ihastelemassa, mutta meille ei saa kaksipuolesta mihinkään. Saatiin kyllä hyvä tarjous samantyylisestä, mutta yksipuoleisesta ja sille tuli hintaa joku 4000e (sis. hormin ja asennuksen + rahtivapaus, kun päälle tuli messutarjous)

  VastaaPoista
 2. Tykkään! Tuo on ihana takka. Me ei edes harkittu Uuniseppiä, kun heidän takkojaan moititaan aika paljon netin keskustelupalstoilla. Tulikivi/Kermansavi on samaa firmaa ja Tulikivestä meillä on henkilökohtaisesti hyviä kokemuksia. Meille on tulossa Kermansaven kaakelitakka leivinuunilla. Ilman leivinuunia olisimme ehkäpä päätyneet modernimpaan malliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ostettiin ksenia läpimallina ja horminkanssa asennettuna 3450€.

   Poista
 3. Itse kysyin juuri tulikiveltä kseniaa, homilla ja asennuksella. Hinta menee 7400€... Jos joku saa tuon paketin 3500€ niin voisin mielellään siitä kuulla lisää.

  VastaaPoista
 4. Juu aika halvalla saaneet mutta 4-vuotta sitten. Itse sain 1700mm korkean ksenia takan avaimet käteen, pelteineen 6900€. Länsi-Suomesta.

  VastaaPoista

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!