torstai 8. lokakuuta 2009

Kartat dvg-muodossa, kiitos

Vantaan kaupungilla ei voi asioida muuta kuin menemällä itse paikalle. Ollaan nyt oltu kerran kaupungin rakennusvalvonnassa ja kerran mittausosastolle. Alan ymmärtämään, että nämä paikat ja ihmiset tulevat tulemaan meille hyvinkin tutuiksi seuraavan vuoden aikana.

Tänään aamulla kävin siis Vantaan kaupungin mittausosastolla. Yllätyin, kun asiakaspalvelussa ei ollut kilometrin jonoa. Olin itse asiassa heidän ainoa asiakas. Ystävällinen ja asiantunteva mies opasti kädestä pitäen vaihe vaiheelta, miten koko tontin lohkomisprosessin sujuu alkaen kauppakirjan laatimisesta itse lohkomiseen. Lopuksi sain myös tilattua tontin pohjatutkimusta ja arkkitehdin suunnittelutyötä varten tarvittavat kartat: kanta- ja johtokartta sekä kaava ja kaavamääräykset. Kartat lähetetään minulle sähköisesti dvg-tiedostomuodossa, ja forwardoin ne sitten eteenpäin sekä pohjatutkimusyhtiölle että arkkitehdille Karttojen tilaushinta oli kokonaiset 90 euroa ja kaiken muun neuvon ja ystävällisen palvelun sain ilmaiseksi. Hienoa.

Viikonloppuna verrataan sitten lainatarjouksia. Kaksi pankkia on jo tavattu ja kolmas on vielä edessä. Two down, one to go.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että jätät viestin! Luemme mielellämme iloisia tervehdyksiä, vinkkejä ja neuvoja!